25 ago 2017, 15:25

Сряда е 

  Poesía » De amor
659 1 1

Сряда е,

23-ти е,

сутрин,

пия кафе

и си спомням за теб...

Аромата, погледа...

Пейзажът рисува

сини очи, прекрасна усмивка,

твойте.

Можех да бъда много твоя,

но ти избра да бъдеш малко мой.

В сряда,

на 23-ти!

© Адриана Евгениева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??