25.08.2017 г., 15:25 ч.

Сряда е 

  Поезия » Любовна
595 1 1

Сряда е,

23-ти е,

сутрин,

пия кафе

и си спомням за теб...

Аромата, погледа...

Пейзажът рисува

сини очи, прекрасна усмивка,

твойте.

Можех да бъда много твоя,

но ти избра да бъдеш малко мой.

В сряда,

на 23-ти!

© Адриана Евгениева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??