26 ene 2010, 21:34

Старият град 

  Poesía » De amor
387 0 3

Докосвам старите стени.

Историята се повтаря.
Незримо за човешките
очи  
един светилник пак
догаря...



 Б.Калинов. 10 Юни 2009 г.

Пловдив.

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??