30 mar 2018, 19:51  

Старият клошар 

  Poesía » Civil
501 1 0

Боже, ти прости тоз човек,

никой се не смили над него.

Тъй през двадесет и първия век

в душите ни надделя нашето его.

 

И друг клошар живее бедно –

и към него ли няма милост да проявим?

И не мислим ли, че туй не е редно

и докога безразличието ще търпим?

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??