30.03.2018 г., 19:51 ч.  

Старият клошар 

  Поезия » Гражданска
497 1 0

Боже, ти прости тоз човек,

никой се не смили над него.

Тъй през двадесет и първия век

в душите ни надделя нашето его.

 

И друг клошар живее бедно –

и към него ли няма милост да проявим?

И не мислим ли, че туй не е редно

и докога безразличието ще търпим?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??