21 jun 2013, 21:14

Старият самотен вълк 

  Poesía » Otra
509 0 3

Старият самотен вълк

 

Болят от горчиви истини

дните и нощите

на стария самотен вълк.

Като разпятие...

Тишината простенва

в неговия свят -

една невъзможна

от усещания и чувства същност.

Див и яростен, старият боец

събира и подрежда

разчупени парчета живот

в грапавините на съдбата.

Като гравьор, творящ

неописуемо безвремие.

Като причастие...

Остава само една сълза

притихнала в копнеж за обич.

Като опрощение...

За да продължи нататък...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??