И привързаността
елегантно откъсна
крайниците-
да не докосва,
да не чува,
да не вижда.
Напрежението
ненужно
в съдовете-пътеки
се увеличи.
Някой повдигна
кашона с мечти,
празен до долу
и ме поздрави.
© Слънчоглед Todos los derechos reservados