И към словата,
неподвластни на времето,
проявявай съмнение:
знай,
че всякое правило,
има и изключения.
И макар
да се случват рядко,
на сто века - за час,
по закона
за всеобщата гадост,
все ще се случат на нас!
© Ангел Чортов Todos los derechos reservados