27 mar 2013, 8:15

Стих подир стих 

  Poesía » Otra
372 0 1

Стих подир стих...

 

Ден подир ден.

Стих подир стих...

Вятър, дъжд, слънце.

Нежност, екстаз... хармония.

Споделеност, топлина... обич.

Страст, грях... сълза.

Усещания, докосвания

тайни и явни.

Безвремия в очите.

Мигове... късчета...

Колебания... Път към себе си...

Нощ подир нощ.

Стих подир стих...

Цял един живот.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря, за"стих подир стих"за "мигове"и "късчета"доброта, нежност, топлота и обич които подаряваш..."Цял един живот"!
Propuestas
: ??:??