Стих подир стих...
Ден подир ден.
Стих подир стих...
Вятър, дъжд, слънце.
Нежност, екстаз... хармония.
Споделеност, топлина... обич.
Страст, грях... сълза.
Усещания, докосвания
тайни и явни.
Безвремия в очите.
Мигове... късчета...
Колебания... Път към себе си...
Нощ подир нощ.
Стих подир стих...
Цял един живот.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов All rights reserved.