21 sept 2013, 17:15

Стих съм 

  Poesía » Otra
391 0 4

Стих съм

 

Целият съм стих.

Есенен стих. Боля.

Докосвам времето.

Стичам се в сълза,

изплакана нежност

в ласкава тишина.

Обичам в стих,

в стих се вричам.

Стих се наричам.

Откровение съм. И вяра.

Надежда, съдба. И любов.

Шепот съм. И грях.

Целият съм стих.

Защото те има.

Целият съм стих.

Защото обичам.

 

©Ванко Николов(Starkmaster®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??