Стих съм
Целият съм стих.
Есенен стих. Боля.
Докосвам времето.
Стичам се в сълза,
изплакана нежност
в ласкава тишина.
Обичам в стих,
в стих се вричам.
Стих се наричам.
Откровение съм. И вяра.
Надежда, съдба. И любов.
Шепот съм. И грях.
Целият съм стих.
Защото те има.
Целият съм стих.
Защото обичам.
©Ванко Николов(Starkmaster®vn)
© Ванко Николов All rights reserved.