Вълните преливат,
във мен,
във гърдите.
Сърцето жадува
за огън
нечуван,
неземен.
Душата ми стене
за чувства,
за бури.
Очите копнеят
за тези стихии.
Чувствата мои
отекват в небето,
аз зная,
туй що там стигне
се връща в ръцете.
© Radiyana Todos los derechos reservados