Jan 8, 2019, 8:31 PM

Стихии 

  Poetry
552 2 0

Вълните преливат,

във мен,

във гърдите.

Сърцето жадува

за огън

нечуван,

неземен.

Душата ми стене

за чувства,

за бури.

Очите копнеят 

за тези стихии.

 

Чувствата мои

отекват в небето,

аз зная,

туй що там стигне 

се връща в ръцете.

© Radiyana All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??