Всеки ден с усмивка, с радост нека да се забавляваме.
На света, красив и пъстър, нека да се удивляваме.
Нека бъдат удивителни всеки наш жест, мисъл, дума.
Удивителна хармония да е вечно помежду ни.
Все любов да ни учудва и щастливи да възкликваме.
С глупост, злоба, фалш, омраза никога да не привикваме.
На живота ни накрая нека има удивителни!!!
А не тъжен и безкраен низ от плахи въпросителни???
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados