26 may 2007, 6:24

Страх 

  Poesía
433 0 1
Страхът отново ме насилва,
но напреде  ще пристъпя,
за да го преборя.
Не знам какво ме чака,
но тръпката във мене  вика:
"Направи го, доза сила във сърцето
ти ще сложа.
Светът пред тебе ще се кланя
щом смелостта  си ти покажеш."

© Кристина Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??