13 jul 2007, 10:48

СТРАХ 

  Poesía
859 0 14
Страх

Не успях...
да целуна луната,
да вдишам от нейния прах.

Не успях...
да погаля звездите,
да засветя наравно със тях.

Не успях да вървя без да падам.
Сама най-трудния път си избрах.

Не стигнах до нищо, но пак продължавам.
Вървя не от смелост, а само от страх.

© Мари Пиф Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??