28 jun 2009, 22:40

Страхувам се да не те забравя 

  Poesía » De amor
600 0 1

Страхувам се да не те забравя,

да забравя теб и любовта.

Страхувам се от самотата,

нещастието, на което ме обрече.


Не искам да изпускам мечтите си с теб,

не искам в сърцето ми да е празно.

Не искам болката да отминава,

не искам - само тя остана с мен.


Страхувам се да остана будна,

може да не дойдеш пак до мен.

Страхувам се от светлината,

страхувам се, че може да избягаш.


Ще дойде ден, зная,

когато болката, мечтите ще спрат.

Ще дойде ден, зная,

когато сърцето ми ще е без теб.


Страхувам се да не те забравя,

тогава най-ще боли, зная.

Страхувам се сама да остана,

сама без спомените за теб.


Искам вечно към теб да вървя,

макар да знам, че не си с мен.

Искам копнежите си мои,

макар да знам, че имат край.


Страхувам се да остана без мисълта за теб,

мисълта, която остава винаги до мен.

Страхувам се да не те забравя,

страхувам се без теб да остана.

© Емилия Таскова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??