28 nov 2015, 22:27

Странно 

  Poesía » De amor
373 0 0

Странно е да си в ръцете на някого, когото не познаваш, 
и все пак да усещаш нежност, топлина дори закрила.
Странно е да се оглеждаш в очи, които нищичко не обещават,
и все пак да се чувстваш желана някак непреодолимо.
Странно е да целуваш устни, които няма повече да вкусиш,
и все пак яростно да ги изпиваш без да ти принадлежат.
Странно е тялото ти бясно да трепти в конвулсии,
породени от пръсти на човек за теб напълно непознат.

Странно може би е също много странна дума
и аз не знам значението ù във вашите глави,
но на следващата сутрин щом се съмна,
в моята по странно хубав начин тя кънти.

 

© Анна Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??