7 jun 2011, 19:31

Странно, не е ли? 

  Poesía » De amor
671 0 6

Странно, не е ли? – Виждам те вечер в съня си.

Странно, не е ли? – Усещам те толкова силно в гръдта си.

Странно, не е ли? – Усмихвам се с мисъл за тебе.

Странно, не е ли? – Тъгувам и пак образът ти пред мен е.


Странно, не е ли? – Чувствата луда ме правят.

Странно, не е ли? – Спомените сякаш ме изгарят.

Странно, не е ли? – Идваш и пак си отиваш.

Странно, не е ли? – От всичките – точно мене избираш.

 

Странно, не е ли? – Обичам да ме обичаш.

Странно, не е ли? – Мразя след мен да не тичаш.

Странно, не е ли? – Липсва ми твойта усмивка.

Странно, не е ли? – Празнотата пак и пак ме притиска… 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??