Претръпвам, не мога, издъхвам!
Тази червена, сочна уста!
Така бих прехапал, за да усетя
желязото от кръвта!
Онемявам, не мога, припадам!
Тази така весела жена!
Наистина, сякаш взела ми е ума!
Точно тя е перфектната!
Ще избягам, не мога, омеквам!
Тази алена, чудовищно пищна уста!
Така жадно бих впил,
че да усети пулса ми така, така!
© Лефтерчо Todos los derechos reservados