Apr 10, 2010, 9:06 AM

Страст 

  Poetry » Love
618 0 0

Претръпвам, не мога, издъхвам!

Тази червена, сочна уста!

Така бих прехапал, за да усетя

желязото от кръвта!




Онемявам, не мога, припадам!

Тази така весела жена!

Наистина, сякаш взела ми е ума!

Точно тя е  перфектната!




Ще избягам, не мога, омеквам!

Тази алена, чудовищно пищна уста!

Така жадно  бих впил,

че да усети пулса ми така, така!

© Лефтерчо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??