15 jun 2008, 12:59

Страст 

  Poesía » De amor
648 0 3

          С т р а с т

 

 

 

 

 

Нощта,  прегърнала звездите, спи.

Само лунна светлина се сипе.

С ласки, с нежност, ме завиваш ти,

сякаш с устни-жар рисуваш по звездите.

 

 

 

Огънят разпръсква буря от искри,

греещи във тишината на безкрая.

Стон и страст от нас струят -

тържество, изпепеляващо душата.

© Яна Танева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??