С т р а с т
Нощта, прегърнала звездите, спи.
Само лунна светлина се сипе.
С ласки, с нежност, ме завиваш ти,
сякаш с устни-жар рисуваш по звездите.
Огънят разпръсква буря от искри,
греещи във тишината на безкрая.
Стон и страст от нас струят -
тържество, изпепеляващо душата.
© Яна Танева Всички права запазени
Поздрави от мен.