16 sept 2011, 15:37

Страстен вопъл 

  Poesía » De amor
465 0 0

Страстен вопъл

 

Искам да чувам от тялото ти стенания,

да изричаш  романтични заклинания,

шепни името ми властно,

покорявай ме страстно,

аз трудно се предоверявам,

но убедиш ли ме, се отдавам,

предчувствието за бурен копнеж е с мен,

теб ще накарам да се чувстваш прероден!

 

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??