Стрелката на сърцето ми не спря
в мига, когато ми се случи.
Инерцията ни подбра
в два-три оборота... и приключи.
Сърцето ми сега е спряло.
Има всичкото си време.
Сега е цяло - страшно цяло,
готово твоето сърце да ме вземе!
© Радка Миндова Todos los derechos reservados