9 oct 2019, 8:06  

"Стресни се, племе закъсняло!" 

  Poesía » Civil
459 0 0

Политиците са некадърни,

затуй в полупустиня се превърна

този рай, таз прекрасна страна,

нека не стане тя развалина!

 

Кога сила в нас ще се появи,

кога в ръце ще се вземем,

кога дух народен ще се прояви,

кога ще се съвземем!?

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??