1 jun 2006, 1:13

Студ 

  Poesía
642 0 2
Тя искаше да ме има.
А бях толкова студен...
и тя замръзна сякъш вън бе зима.
Любов ли бе, не знам,
гнетя се и се лутам.
Не исках да съм сам!
Сгреших ли? Сам се питам.
И както след лято идва есен,
и както след есен идва зима,
заглъхна нашта нежна песен,
и осъзнах, че тя не ме разбира.
Душата ми на две се къса,
опитвам се да спра.
Духовна връзка тя прекъсна:
и до сега опитвам се да разбера:
Какво се случи с мен?
Какво се случи с нея?
Аз ли бях кретен,
тя бе ли орхидея?
Разцъфнала в свойте устни,
докосвани с ласки,
завършвах свойте нощи пусти
и видях се в хилядите маски.

© Възкръснал Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??