30 dic 2008, 10:24

Студено 

  Poesía
597 0 6

С лъжи ако стигнеш любовния връх,

там ще ти стане студено.

Щом тръгнеш по обратния път,

дни и нощи ще слизаш по него.

Тръгваш, нарамил своите лъжи,

няма да ти е лесно,

щом си бил на върха,

ти там оставил си нещо.

Много надежди, много мечти

и едно сърце наранено,

на тръгване топла дума кажи,

може да ти бъде простено.

Но да бъде на любовния връх

на всеки не е отредено.

Ако обичаш от душа и сърце,

никога няма да ти бъде студено.

С. П.

 

© Стойчо Пеев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??