14 ago 2011, 14:07

Студено злато 

  Poesía » Versos blancos
510 0 0

В студено злато се превърна любовта ми.

Блести отвън, но няма пламък вече в мен.

Студено злато - и реже вените ми всеки път, когато 

с лъжи отиваш ти далеч от мен...

Безчувствен си - парче метал е твоето сърце. 

Омразата засипва с пепел нашите чувства - 

имаше ги някъде преди...

Отивай си! Не се обръщай!

Аз няма да те моля -  в мислите си с друга ти... 

Студено злато - не знам дали за теб ще ме боли?...

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??