Студът
черни щъркели
в небето, зимното...
липсва ми студът!
Гарвани
скрежен звук звънти,
по буците дълбаят
с клюновете...
Пътека
с извит гръбнак,
безропотно и тихо
отвежда всеки.
© Атанас Коев Todos los derechos reservados
Браво!