28 abr 2021, 22:03

Стъпки във въздуха 

  Poesía » De amor
706 0 1

Политам стремглаво нагоре и плам-
стъпки във въздуха отразиха се нейде,
загубих се в чуждия и собствен блян,

потънах в безвездието и в твоя плен, взе ме...

Запитах безвремието кога ли ще спре,
озвъртах се, за да те намеря,
и изскочи ти от нищото като дете,
намери душата, цяла треперя.

Изрисувах стъпки без посока
и избрах ти да ме съпътстваш,
реших, че за да стане отскока
трябва да спра и ти да присъстваш.

Следи в мисълта безкрайна,
мисъл в душата потайна,
ще бъда все за теб сияйна,
не бива да знаеш за чаровността си омайна..

Забравен миг и изтръгнат спомен,
желая да те докосна в безвремието,
за мен ти си искрящ пламък огромен,
и оставаш скрит в съзнанието....

26.04.2021
 

© Надежда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??