22 sept 2012, 13:41  

Стъпките ти познавам 

  Poesía » De amor
626 2 6

Стъпките ти познавам

 

 

Пак съм тук,

на нашето място.

И чакам...

Някакъв звук...

Детски чисто.

Познавам

твоите стъпки.

С ръце закриваш

очите ми.

Най-милите тръпки...

Зад мен си, целуваш

косите ми.

И пак сме двама...

Влюбени,

както тогава,

и като че ли няма

спомени...

И пак нещо става.

Пак си ти,

но си още по мой.

И се забравям...

Как вали...!

Причини безброй

да те последвам...

 

© Светла Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??