Години делят ни от таз суета,
години делят ни - и време,
в което прощавахме всяка лъжа,
а най-много мисля за тебе...
След толкова много красиви слова,
след толкоз стремежи големи -
суетни останахме ний на света,
при всичките наши копнежи.
© Кати Todos los derechos reservados