19.03.2009 г., 12:12 ч.

Суета 

  Поезия
592 0 2

Години делят ни от таз суета,

години делят ни - и време,

в което прощавахме всяка лъжа,

а най-много мисля за тебе...

След толкова много красиви слова,

след толкоз стремежи големи -

суетни останахме ний на света,

при всичките наши копнежи.

 

 

© Кати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??