С У Е Т А
Всяка дума е излишна.
всеки звук е без душа.
Ако обич в тях не диша,
всичкото е суета.
С празни приказки безделни
можеш да се задушиш,
а в простори безпределни
с тях не можеш да летиш.
Суетата е блестяща,
но без дух и без сърце.
Сред конфети разноцветни
крие своето лице.
© Стойна Димова Todos los derechos reservados
Трогната съм от добрите ти думи за творбата ми, за което ти благодаря!
Бог щедро да те възнагради!
Приеми моите поздравления и приятни празници!