Когато последната истина
покани усмивка в деня,
аз ще вярвам най-искрено,
че няма да дойде нощта.
Душата витае навсякъде,
дори напол`вина душа
и чака завета, проблясъка,
своята цел на света.
Живота минава в безмислици
и има само една суета -
дан за всевишните бирници -
в калта да посееш искра.
© Диляна Todos los derechos reservados