9.07.2015 г., 0:03 ч.

Суета 

  Поезия » Друга
268 1 1

Когато последната истина

покани усмивка в деня, 

аз ще вярвам най-искрено, 

че няма да дойде нощта.

 

Душата витае навсякъде, 

дори напол`вина душа

и чака завета, проблясъка,

своята цел на света.

 

Живота минава в безмислици

и има само една суета -

дан за всевишните бирници - 

в калта да посееш искра.

© Диляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре дошла!Да,душата има своята цел и предназначение,затова е тук на земята!
Предложения
: ??:??