9 jun 2007, 10:53

Суицид 

  Poesía
652 0 3
 

Суицид


Хлебарките измряха от  депресия.

Незнайно как, съм още  жив и аз.

Ще сложа край на жизнената сесия

като отвия кранчето за газ.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??