Jun 9, 2007, 10:53 AM

Суицид 

  Poetry
674 0 3
 

Суицид


Хлебарките измряха от  депресия.

Незнайно как, съм още  жив и аз.

Ще сложа край на жизнената сесия

като отвия кранчето за газ.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??