Суматоха
Понякога порядъкът на събитията ме обърква.
Само споменът за време, прекарано заедно,
е опора. Минава през мен и се
забива в света. Опора и ориентир.
Сън и суматоха,
мислите дойдоха
после.
Бавно и протяжно се събуждам.
Къде съм?
От спомена за теб аз
имам нужда.
+ + +
© Огрян Орешников Todos los derechos reservados