8.04.2011 г., 13:39 ч.

Суматоха 

  Поезия
616 0 0

 

 

           

 

            Суматоха

 

 

 

 

Понякога порядъкът на събитията ме обърква.

Само споменът за време, прекарано заедно,

е опора. Минава през мен и се

забива в света. Опора и ориентир.

 

 

Сън и суматоха,

мислите дойдоха

              после.

Бавно и протяжно се събуждам.

              Къде съм?

От спомена за теб аз

имам нужда.

 

 

 

             + + +

 

 

  

 

 

© Огрян Орешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??