27 nov 2010, 0:20

Sunday morning (coming down)... 

  Poesía » Del paisaje
484 0 1

Вижте новото слънце,
погледнете промяната на сезоните,
помиришете дъжда,
събудете се до музата си за деня
и погледнете през прозореца,
подушете въздуха и си помислете, че
ще е хубаво днес

Слънцето ни донесе живот,
и роди цветята, дъждът роди росата
и така се получи това, което дишаме сега...
Събуди ли се?
Добре, отиди и ходи към юга или запада...

© Атанас Къшев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??