7 may 2006, 1:51

Суша 

  Poesía
538 0 1

Реките в моя град ще пресъхнат,
денят ще се превърне в нощ,
надеждите ми за любов ще издъхнат,
мракът ще царува с цялата си мощ.

Цветята нежни ще загинат,
над моят град ще бди нощта,
когато всичко в мен умира
и ти погребваш жива любовта.

Ще бъде суша,ще избяга дъждът,
пустиня ще бъде мойта душа,
сълзите ми никога не ще потекат,
щом ти желаеш това.

Но помни!Ще търсиш оазис в мен,
но ще се окаже красив мираж,
ще осъзнаеш,че съм всичко за теб,
но ще е късно-bon voyage.

© Боги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??