2 feb 2019, 18:39

Сузи 

  Poesía » Para niños
489 0 0

Сузи

 

Гостенка си имам

котенце бяло...

Вънка на двора,

през зима живяло.

 

Заминаха на СПА

мама, тати, бати.

А Сузана бяла...

при мен се препрати.

 

Котето се чуди...

къде се намира.

На килим се търкаля,

в одялце се завива.

 

На хотел СПА...

сега е при мен.

С всички екстри

за някой си ден.

 

 

© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??