Облечена в бяла премяна
с прическа и грим.
Ето я сватбата тъй мечтана
булката и нейния любим.
Стоят те под свадбено венчило
държейки се ръка за ръка.
Всички викат радостно честито,
чу се заветното ДА!
© Диана Дамянова Todos los derechos reservados
Все пак той е част от увертюрата "Сън в лятна нощ"