Свежи цветя
в твоята коса
Увяхват на мига
ако само ги докосна
Пак дъжд вали
в твоите очи
С нежни стрели
ти отново ме убиваш
Океан от тишина
Ходим едва
Есенни листа
Вятърът ги разпилява
Прах от мечти
неспирно вали
и следите заличава
Пада нощта
Догаря свещта
Черни петна
тъмнината ни разтваря
Сива мъгла
в моята душа
и отново се предадох
Пустиня в теб
Пустош в мен
Няма ли кой
празнината да запълни?
Устни от лед
казват ми "не"
Последни лъчи
Утре пак ще сме сами
© Пешо Петков Todos los derechos reservados