5 сент. 2010 г., 17:48

Свежи цветя 

  Поэзия » Любовная
562 0 1

Свежи цветя

в твоята коса

Увяхват на мига

ако само ги докосна

 

Пак дъжд вали

в твоите очи

С нежни стрели

ти отново ме убиваш

 

Океан от тишина

Ходим едва

Есенни листа

Вятърът ги разпилява

Прах от мечти

неспирно вали

и следите заличава

 

Пада нощта

Догаря свещта

Черни петна

тъмнината ни разтваря

Сива мъгла

в моята душа

и отново се предадох

 

Пустиня в теб

Пустош в мен

Няма ли кой

празнината да запълни?

Устни от лед

казват ми "не"

Последни лъчи

Утре пак ще сме сами

 

© Пешо Петков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Мисля, че са ти избягали доста препинателни знаци или нарочно е направено така ?
Предложения
: ??:??