„Сладка жена разказвач”
- ще си послужа с думите на Галя -
и на пожари сладки подпалвач...
Майсторски завесата сваля,
такива разкошни ги къдри...
Кой ги е тъй стихийно „заковал”
едни преживявания мъдри -
естествено - маг Светлана Л!
от сърце ... ... ецръс то
© Мери Попинз Todos los derechos reservados