8 dic 2006, 17:49

Свети Валентин 

  Poesía
973 0 0
В този хубав и прекрасен ден
щастлива съм, че си до мен!
На влюбените празника да споделим
и окрилени от любов да полетим:)

© Соня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??